PRIJZEN & BROCHURES

KB Technieken | Heusden-Zolder | Woodpellets

EVA CALOR

De firma Eva Calor is erg trots op wat ze zelf haar “ecologische ziel” noemt. Ze streven ernaar om hun ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verkleinen, en onderwerpen hun kachels aan een reeks van strenge testen die zowel door externe instellingen als door hun eigen team van experts worden gevoerd. Dankzij deze strenge kwaliteitscontrole zijn ze voorloper op het vlak van veiligheid, kwaliteit en rendement.

Bij Evacalor kun je ook kiezen voor een aantal bijkomende opties, zoals een afstandsbediening waarmee u al de functies van de kachel probleemloos vanuit uw zetel kunt aanpassen.

KB Technieken | Heusden-Zolder | Woodpellets

PALAZETTI

De pelletkachels van deze Italiaanse fabrikant – een vernieuwend familiebedrijf bij uitstek – zijn verkrijgbaar als vrijstaande kachels of inbouwkachels.

Met of zonder kanalisatie (verwarmen van een extra ruimte met dezelfde kachel).

Wat belet u om de weldadige warmte daadwerkelijk te ondergaan?

KB Technieken | Heusden-Zolder | Woodpellets

ROYAL

Royal kent een rijke geschiedenis. Opgericht in 1915 en gevestigd in de Italiaanse regio Pordenone is het een dynamisch bedrijf dat al een eeuw lang voldoet aan de vereisten van de klanten. Met de productie van houtfornuizen verwierf Royal zich destijds een stevige positie op de Italiaanse markt.

Door de jaren heen ontwierp en vervaardigde deze fabriek ondermeer houtkachels en gasfornuizen. Jaren geleden werden pelletkachels aan het gamma toegevoegd. Kort daarna richtte Royal zich exclusief op de productie van pellet- en houtkachels. De moderne kachels zijn een perfecte combinatie van een basic maar toch verfijnd ontwerp, traditie, functionaliteit en technologie.

Weldoordachte ideeën met aandacht voor de prijs-/kwaliteitsverhouding – daarbij milieu en wetgeving respecterend – resulteren in innovatieve producten gestoeld op een meer dan degelijke technische fundering.

Tegenwoordig, onder de hoede van de befaamde Group Palazzetti, zijn R&D en productietechnieken naar een nog hoger niveau getild zonder voorbij te gaan aan de hoofddoelstelling; ontwikkeling en fabricage van kwalitatieve warmtetoestellen op pellets met respect voor de natuur.

VARDE message FB insta NL | KB TECHNIEKEN, KB TECHNIEKEN

VARDE

Bij de oprichting was VARDE Ovne een smederij. Dit is waarschijnlijk de reden waarom een respectvol begrip zoals vakmanschap zo’n diepgeworteld onderdeel van ons bedrijf is. Kwaliteit is voor ons uiterst belangrijk. De sterk belaste delen van al onze
houtkachels zijn gemaakt van massief gietijzer.
Extra inzet en moeite loont altijd als dit de kwaliteit te goedekomt.