Bel ons of stuur een email voor een gratis prijsofferte

Kachels

Op zoek naar de verwarmingsmethode van de toekomst? Dat moeten onze pelletkachels zijn! Overweegt u de aankoop van een pelletkachel? Dan bent u bij ons aan het goede adres voor eentje die matcht met uw woning, smaak en budget.

Een pelletkachel , wat is dit in feite?

Een pelletkachel kopen is een manier van verwarmen, waarbij wordt gewerkt met pellets. De pellets van onze pelletkachels worden gemaakt van samengeperst houtafval, een recyclagetechniek die zorg draagt voor het milieu. Houtpellets zijn bovendien niet alleen ecologisch, maar ook nog eens heel proper.

Veel minder stof, een snelle verspreiding van de warmte, een leuke sfeer, noem maar op: een pelletkachel zorgt voor het milieu én uw gezin! Want zeg nu zelf: er is toch niets fijners dan met uw familie en vrienden gezellig en warm rond de kachel te zitten tijdens de koudere winteravonden?

Alle voordelen van onze pelletkachels op een rijtje

Pelletkachels zijn een must in iedere woning. Waarom? De voordelen van een pelletkachel zijn niet op één hand te tellen! Hieronder alvast een kort overzicht van de pluspunten:

  • Ecologisch karakter, dankzij de CO2- neutrale verbranding
  • Aantrekkelijke prijskwaliteitsratio
  • Aanzienlijke besparing op uw energiefactuur
  • Makkelijke installatie
  • Uiterst onderhoudsvriendelijk
  • Optimale beveiliging, dankzij gasafvoerbuizen en temperatuursensoren
  • Gebruiksvriendelijk, dankzij onder andere afstandsbediening en andere snufjes

Advies op maat bij uw pelletkachel?

Dat krijgt u bij ons! Bent u op zoek naar een esthetisch exemplaar? Of net naar een strakke versie? Of eerder een onopvallende pelletkachel? Wij bieden u een persoonlijke begeleiding en luisteren naar uw persoonlijke behoeften, zodat u zeker bent van het enige juiste model voor bij u thuis!

Als gevestigde waarde in onze sector helpen we u graag verder. Nog vragen over onze werking of prijzen? Uw specialist in pelletkachels helpt u zo snel mogelijk verder.